Weer Agios Nikolaos

Het weer in Agios Nikolaos wordt gekenmerkt door lange, warme zomers en milde winters, waardoor het een ideale bestemming is voor zonliefhebbers. De zomermaanden, van juni tot september, zijn over het algemeen droog en zonnig, met temperaturen die regelmatig boven de 30 graden Celsius uitkomen. Het kristalheldere water van de Middellandse Zee warmt op tot aangename temperaturen, waardoor zwemmen en andere watersportactiviteiten populair zijn.
Weer
De herfstmaanden, van oktober tot november, brengen iets koeler weer naar Agios Nikolaos. Hoewel de temperaturen beginnen af te nemen, kun je nog steeds genieten van aangename temperaturen rond de 20 graden Celsius. Het weer is meestal stabiel met zonnige dagen en af en toe wat regen. Dit is een geweldige tijd om de drukte te vermijden en te genieten van de rustige stranden en bezienswaardigheden van de regio.

De gemiddelde temperaturen

In de wintermaanden, van december tot februari, kunnen de temperaturen in Agios Nikolaos iets dalen, maar het blijft over het algemeen mild in vergelijking met andere Europese bestemmingen. De gemiddelde temperaturen schommelen rond de 15 graden Celsius, waardoor het nog steeds aangenaam genoeg is om buitenactiviteiten te ondernemen. Het regenseizoen begint in deze periode, dus je kunt wat regenachtige dagen verwachten, maar er zijn nog steeds voldoende zonnige momenten om van te genieten.

De warmere periode van Agios Nikolaos

Naarmate de lente aanbreekt, van maart tot mei, begint het weer op Agios Nikolaos opnieuw op te warmen. De temperaturen stijgen geleidelijk en bereiken vaak de 20 graden Celsius, waardoor het een heerlijke tijd is om het strand te bezoeken en te genieten van de zon. De natuur komt tot leven met prachtige bloemen en groene landschappen. Dit seizoen is ook ideaal voor het verkennen van de nabijgelegen bezienswaardigheden en het ontdekken van de culturele en natuurlijke schatten van Agios Nikolaos.
Ongeacht het seizoen biedt het weer in Agios Nikolaos aangename omstandigheden voor reizigers die op zoek zijn naar een ontspannende en zonnige vakantie. Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat Agios Nikolaos gedurende het hele jaar een aantrekkelijke bestemming is.
Proef de heerlijke smaken van de lokale keuken en geniet van live muziek en dans tijdens de vele festivals die het hele jaar door worden gevierd. De Kretenzische gastvrijheid en warmte van de lokale bevolking zullen je verblijf op het eiland nog specialer maken.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5
Weer Agios Nikolaos

Weer Agios Nikolaos

Het weer in Agios Nikolaos wordt gekenmerkt door lange, warme zomers en milde winters, waardoor het een ideale bestemming is voor zonliefhebbers. De zomermaanden, van juni tot september, zijn over het algemeen droog en zonnig, met temperaturen die regelmatig boven de 30 graden Celsius uitkomen.

Weer Agios Nikolaos Januari

8° tot 14°

Weer Agios Nikolaos Februari

8° tot 15°

Weer Agios Nikolaos Maart

9° tot 16°

Weer Agios Nikolaos April

11° tot 19°

Weer Agios Nikolaos Mei

14° tot 23°

Weer Agios Nikolaos Juni

18° tot 26°

Weer Agios Nikolaos Juli

21° tot 29°

Weer Agios Nikolaos Augustus

21° tot 30°

Weer Agios Nikolaos September

19° tot 27°

Weer Agios Nikolaos Oktober

16° tot 22°

Weer Agios Nikolaos November

13° tot 19°

Weer Agios Nikolaos December

10° tot 16°

De beste vakantiedeals

Boek jouw reis naar Agios Nikolaos via jouw favoriete vakantie aanbieder.
Tui.nl
1611 vakanties.
9.1
5/5
Prijsvrij
405 vakanties.
8.9
4.5/5
Vakantiediscounter
201 vakanties.
9.4
4.5/5
Corendon
183 vakanties.
7.1
4.5/5
Voordeeluitjes
194 vakanties.
7.2
4.5/5
Suntip
233 vakanties.
7.4
4.5/5